SEMESTA!



Igår jobbade jag långpass, segt när man vet att man ska gå på semester och vill hem pronto...
hann ta en öl i pridepark och flumma lite med goa vänner =) lite nytt utseende på parken och jag tror det är till det bättre... tror jag ... innan vi gick hemåt så tog vi en sängfösare på Club Explore ... vet inte om jag gillar stället.. mest fjortisar o bratz... så vitt jag såg...samt en och annan transa...

idag ska jag o Nea på seminarium, ska bli intressant, sen blir det schlagerkväll och tjejfest... vet inte vilket som blir bäst men jag gillar båda delarna =)

Inca har fått tokspel och rasar runt här hemma... tycker hon borde engagera sig i dammsugning istället... jag orkar inte... men vi ska ha förfest här med kareoke så ... jag får väl masa mig till städskåpet och hämta dammsugaren...

men först... FRUKOST!


massor massor massor!



har en lång lista jag måste hinna avverka innan jag reser till Gotland på kusinen Martins bröllop .
känns som man skulle vilja vara Hiro Nakamura i Heroes, stoppa tiden, spela tillbaka och pausa när man har så många måsten.
Bokade tvättstugan sent ikväll, då vet jag att jag kan softa då, dumt att tvätta på dagen när butikerna är öppna...dåå kan jag även jobba på powerpointen =)

Jag sa till Mamma att jag tänkte ha slips på bröllopet, hon tyckte inte det var så kvinnligt... tror du slipsen märker någon skillnad sa jag.. hon bara himlade med ögonen och gick =) 1-0 till mig!

Ska röra ihop lite frukost så jag orkar knata runt i stan sen... Inca o Izza har sovit som klistrade vid min sida hela natten.. de är så morgontrötta på mina lediga dagar...så fort jag ska jobba lever de rövare från 5.... man blir lätt tokig på dem.

funderar på att klippa mig men är velig på hur jag ska ha frillan... sånt e lagom irriterande...ska kolla med frisören vad hon tycker passar.
 
pust !

gammal konst...

jag har sedan länge haft gamla bilder jag gjort i en pärm, yepp... de är väääldigt gamla... 8-10 år gamla ...typ..




Gjorde den här på en bit papp från ett gammalt block, blyerts o pastellkritor under gymnaisetiden.
Som slutarbete gjorde jag avgjutningar av klasskompisarnas ansikten och målade dem i de fyra elementen.





jobbade i Kista Galleria , 11 timmar om dagen i ett litet skrymsle gjorde mig väldigt kreativ.
lite trist med rutiga block men det fanns inte så mycket annat att måla på ...


mer konst finns i mappen (C) Paulina G Lundberg i högerspalten...

ciao

KAOS

som vanligt är det lite glapp i bloggandet men nu så ska jag göra ett försök i alla fall

häromdagen var jag och Ingrid och tog årets första dopp =) på morgonen hade vi haft ett kraftigt skyfall men helt plötsligt var det som borta och solen tittade fram.
Jag åkte ut till Ängbyplan där ingrid väntade på mig sen promenerade vi till badet, de hade även en liten pool med vattenrutschkana =) vu åkte två vändor ...det var vi och alla små barn haha ...mne kul var det .

Igår jobbade jag låååångdag som började i totalt kaos... först hade jag glömt mitt backstagepass så det blev lite knepigt att reda ut hur jag skulle kunna logga in på kassan mm...men det löste sig i alla fall.. när ja sen bytte kom började kaoset big time, larmet går i flera byggnader i parken, nu snackar vi brandlarmsvarning med skadligt hög volym... ett strömavbrott hade slagit igång larmen... det gav mig lite förtur och jag hann skriva lite beställningar och inventeringar innan jag kunde öppna typ två timmar senare än vad jag skulle men men...

sen rullade dagen på rätt snabbt, helt plötsligt kom det ett monsunregn ..himlen öppnade sig och jag hade panikslagna gäster i butiken som handlade ponchos o paraplyer som om det var the doomday typ...i paniken slog en gäst ned två muggar ... woohoo pang i klinkergolvet...

en halvtimme senare var regnet som bortblåst och solen strålade åter igen...


RSS 2.0