indien!

hej igen ..jaja jag är väldens sämsta bloggare ...big time,...men

nu är det ju så att jag är i Indien av alla ställen på jorden...jodå..himla exotiskt...inte,.... nu har jag snart varit här i tre månader och jag känner mig inte som en turist längre, hittar till stan och hem igen, vet att man inte ska ta en tuktuk för 150 rs utan att först gräla lite om priset, tvinga ner det till hela 80 rs ... himla bra att kunna om inte annat.

om exakt fyra veckor är jag dock i London med min familj för att fira jul ... orkar inte slåss med julrushar i stockholm ... tänker bara låta julen komma och sen vara över... helt i min smak för året.

Självklart har jag köpt julklappar till släkten får se om ja skickar dem här ifrån eller de får det när jag kommer hem... ska ta mig en funderare på det först.

har haft feber och hosta i några dagar, moster min är i panik och trodde jag fått svininflunsan... jisses...lite hosta inte döende...

har dessutom blivit kär i I Tunes... handlar låtar och grejar hela tiden.

Imorgon börjar veckan igen och det är åter dags att vara med barnen i skolan, om det är bra väder har vi simlektioner imorgon annars mest engelskalektion och så göra julkort till barnens sponsorer.

Jag är på en skola i södra indien som heter Intact Special School , for metally challenged där det finns 81 elever med olika handikapp.
Man önskar att man kunde ta med dem hem för de är så söta.

Kommer bli konstigt att komma tillbaka till civilisationen igen, nog för att det finns internet o el här men spontanäta på stan är ett projekt och man kan heller aldrig vara säker på att det finns vare sig toalett eller toapapper när man lämnar skolan.

nu har mörkret lagt sig här och jag och min rumskamrat Mia ska nog kolla lite på film efter kvällsmaten...

hej så länge

RSS 2.0