***en helt vanlig sketen onsdag***

roligare än så här blir det inte...hmm

har letat användbart ifo om bifrost, en skolundervisningsform som ex reggio emilia o montessori typ.. och vad hittar man? typ en vettig hemsida...wohoo..tur att jag inte ska göra en avhandling i ämnet..

längtar efter sommarlovet! bada o äta glass, gå barfota på varm asfalt ,myggbett och solbränna  =)

eller att sätta sig i "rålis", ta med grillen,några öl,kubbspelet (som för övrigt inte en enda stockholmare kan reglerna för...det är ett större mysterium än bermudatriangeln), en vattenpipa, musik o massor av goa vänner!

jag ska ju fördriva sommaren på mitt vanliga häng...grönan...springa som en skollad bäver,tvinga mina medarbetare att dricka massor av vatten, undvika att bli skjuten i skjutbanan (been here done that),se massor av uppträdanden och åka åran nya attraktion...som för övrigt fått det fantasifulla namnet "kvasten"...ja det är ju bättre än "vilda Musen"-
...hmmm direktöversättningar av egelska attraktioner bör i fortsättningen tänkas över både en o två gånger innan man bestämmer sig....

snart ska jag hämta Bustermannen på dagis...tänk att man kan sätta hundar på dagis...vad gör dom hela dagarna? ringlek? lär sig torka tassarna på sin egen handduk?

over and out

***Bloggpremiär***

efter modigt övervägande och ett bra stunds velande på bloggens namn och utseende blev den såhär!

jaha..vad ska man skiva på första inlägget då? hmm...

kan vara på sin plats med en presentation av mig.

förutom att jag lystrar til de flesta varianter på mitt namn så bor jag på en pytteliten bostadsyta med sambo o mina katter ! Jag får alltid räkna in dem innan jag lämnar hemmet för att försäkra mig om att ingen smitit upp på 7:e våningen...de har inte fattat att man kan gå NED för trappan än....tack och lov =)

Köket är minimalt men helt funktionsdugligt att svänga ihop olika maträtter...Har en sjuk förkärlek till att laga kyckling i alla möjliga o omöjliga varianter som jag lurar i alla oförberedda på. Funderar på att skriva ned mina recept men ...äh..jag litar på minnet några år till.. annars kan man alltid använda fantasin!
Om inte annat är det mer spännande så...

Har ett tv rum som dessutom knäcker extra som sovrum eftersom jag inte har haft diciplinen nog att gräva fram "lilla rummet"... det blir väl klart under sommaren... att det ska vara så jäkla svårt att städa upp!

nä nu ska jag faktiskt laga PASTA CARBONARA! ♥

over and out 



RSS 2.0